Eixida fotodenuncia en bicicleta

Octubre 14, 2010 a les 5:59 pm | Arxivat a aldia | 2 comentaris

EIXIDA EN BICICLETA

EL DISSABTE VAM FER LA EIXIDA EN BICICLETA.VAM ANAR EN BICICLETA VAM ANAR PEL CARRIL-BICI I MOS VAM ENCONTRAR PEDRES, MERDA, FORATS, ARBRES, SEÑALS, FEM, UNA VALLA, ETC. DE VEGADES, EL CARRIL-BICI S’ACABAVA AL MIG D’UNA CARRETERA I NO CONTINUAVA. NO HI HAVIEN PASSOS DE ZEBRA NI SEMAFORS PER A LES BICICLETES. ANAR EN BICI AMB TOTES EIXES COSES ES MOLT PERILLOS. PER AIXO JO I ELS MEUS AMICS DUIEM CAMERA DE FOTOS. QUAN TROBAVEN COSES PERILLOSES ENS PARAVEM I FLASH! FEIEM UNA FOTO .

Lluís Traver Llopis

2 comentaris »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Què bé!! podíem ficar les fotos fora del despatx, per a què tothom les puga veure i adonar-se de com està el carril bici al poble!!

 2. El meu pitjor moment va ser parat a un lateral del carril-bici, quan aquell ciclista em cridà: “no hi havia un altre lloc per a parar-se?”.

  Pense que la crítica a la infraestructura en sí és útil i necessària, tot i que s’ha de dir que no hi havia tantes i tantes coses malament. El verdader problema del carril bici és un altre.

  Com dic, coses que vaig veure malament i que són responsabilitat de l’administració pública és la urgent restitució de les balisses i proteccions del carril en alguns llocs on el tràfic no respecta les velocitats i es fa perillós (algú les ha arrancat…), i els inexistents enllaços entre trams de carril (tallava de colp…).

  Per altra banda, la majoria de coses que diu lluís: caques, pedres, valles en mig i mal estat en general jo ho dirigiria als usuaris, no nomes ciclistes que fan un mal ús i no el cuiden! (al periòdic tal vegada???).

  però com deia, el que més m’ha molestat d’eixa excursió és el ciclista que m’atacà per parar-me. Es curiós que sortim a fer bici i observar com es porten els conductors de cotxes, i ens trobem amb que els xungos són els propis ciclistes!!!

  pareix que el carril bici és un excalestric, i que només entres dins, ja no pots parar, has de seguir el ritme esportista dels ciclistes més entrenats de la provincia.

  Crec que usar el carril bici és canviar cap a un món més ecològic, però els que l’utilitzem també hem de canviar el xip: no podem conduir pel carril amb la mateixa mentalitat dels conductors més agressius, i després dir “sóc ecològic perq use bici i tu no”.

  b7s, victor


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.
Entries i comentaris feeds.

%d bloggers like this: