CONCURS DE LOGOTIP D’ESPLAIS VALENCIANS!!!

febrer 14, 2008 a les 7:22 pm | Arxivat a AEV | Deixa un comentari

L’associació esplais valencians treballa els valors laics i progressistes dins de l’àmbit del temps lliure amb l’infància, amb joves i amb pares i mares

L’associació ha decidit convocar un concurs per a elegir un logotip, que siga el que representa a la seua associació, baix les següents bases:

  1. Participants

Totes les persones interessades

  1. Obres

Cada participant pot presentar dues obres com a màxim

  1. Format

Els treballs seran presentats en els següents formats: .jpg, .gif i .bmp, i deuen tindre una qualitat mínima, per al seu visionat y per a la seua reproducció posterior, de 300pp en A3

Les obres deuen ser originals i inèdites, els/les participants assumeixen la responsabilitat de que no existeixquen drets de tercers sobre les obres presentades i davant tota reclamació per drets d’autor.

  1. Inscripció

Els treballs seran presentats abans del 29 de febrer per correu electrònic, indicant el nom, DNI, adreça i telèfon de contacte del participant a la següent adreça: esplais.valencians@gmail.com

  1. Fallo

El lliurament del fallo serà el dia 8 de març

  1. Jurat

Cadascú dels esplais farà una preselecció entre les obres presentades, i desprès un jurat format per un membre de cada esplai decidirà quina es la guanyadora.

El jurat es reserva l’opció de modificar l’obra guanyadora o de no escollir cap obra en cas d’entendre que la qualitat d’aquestes no arriben a les necessitats exigides o que no siguen representatives dels valors laics i progressistes de l’associació.

  1. Gratificació

Aquesta serà de 100 euros per l’autor/a de l’obra guanyadora, la qual passarà a ser la imatge corporativa de l’Associació Esplais Valencians.

  1. Publicitat

Es farà públic el resultat del concurs com a reconeixement al seu autor/a.

  1. Drets de l’obra guanyadora

Tots els drets de propietat i edició de l’obra seleccionada passaran a ser propietat de l’Associació Esplais Valencians.

Acceptació de les bases.

La participació en aquest concurs implica la plena conformitat i acceptació de les bases. La resolució del jurat serà inapel·lable i l’organització es reserva el dret d’interpretació de qualsevol incidència que hi pogués sorgir.

Anuncis

Feu un comentari »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.
Entries i comentaris feeds.

%d bloggers like this: